Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Πασκουάλ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει, ενώ δεν δέχθηκε καμία ερώτηση δημοσιογράφου!

Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Πασκουάλ!

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε κυρίως στα δυο συνεχόμενα λάθη των πράσινων στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου και έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να περάσει μπροστά.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για αυτή τη νίκη, πιστεύω ότι στα πρώτο δεκάλεπτο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για εύκολα καλάθια κάτω από το καλάθι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς, παίξαμε καλύτερα και για αυτό το σκορ ήταν τόσο κοντά με την λήξη του ημιχρόνου.

Χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου όταν κάναμε δυο λάθη στη σειρά και ο Ολυμπιακός πέτυχε δυο τρίποντα και πέρασαν εκείνοι μπροστά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε επίσης ευκαιρία να πάρουμε το ματς, βρεθήκαμε στο -3 τρία λεπτά πριν το τέλος, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και κέρδισε το παιχνίδι".

Αυτή ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος εν συνεχεία αν και τέθηκε στην διάθεση των δημοσιογράφων δεν δέχτηκε καμία ερώτηση από τους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν παρόντες στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Του πήρε τον αέρα! Εκτη συνεχόμενη νίκη Ολυμπιακού
Τα... έχασε με τα κορίτσια του Ολυμπιακού ο Πασκουάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK