Στα όπλα ο Μπογκντάνοβιτς

Ενας από τους πονοκεφάλους του Ντράγκαν Σάκοτα εν όψει του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας έφτασε στο τέλος του.

Στα όπλα ο Μπογκντάνοβιτς
Ενας από τους πονοκεφάλους του Ντράγκαν Σάκοτα εν όψει του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας έφτασε στο τέλος του. Ο Λούκα Μπογκντάνοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του εκλέκτορα της Εθνική Σερβίας προσφέροντας έτσι μία ακόμη λύση.

O Ντράγκαν Σάκοτα σημείωσε σχετικά: « Τα νέα με τον Μπογκντάνοβιτς είναι πολύ ευχάριστα. Πριν από μία εβδομάδα είχε 7 τραυματίες, τώρα όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας».

Η Σερβία θα μετρήσει τις δυνάμεις της στο τουρνουά της Σιγκαμπούρης με αντιπάλους την Αργεντινή, την Ισπανία και τη Σλοβενία. Μάλιστα ο Ντράγκαν Σάκοτα χαρακτήρισε το εν λόγω τουρνούα πιο δυνατό από τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει η Σερβία στο Μουντομπάσκετ. Στο τέλος ο Σέρβος εκλέκτορας είπε και μία καλή κουβέντα για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας (στην οποία δεν αποκλείεται στο μέλλον να παίξει ο γιός του): «Φαβορί για τα μετάλλια είναι οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Ισπανία και η Ελλάδα» είπε ο Σάκοτα που θεωρεί τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK