Στα... πιτς ο Καράγκουτης

Η ατυχία χτύπησε εκ νέου την πόρτα του Γιώργου Καράγκουτη. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος την περσινή περίοδο δεν κατόρθωσε, λόγω τραυματισμού, να βοηθήσει όσο θα ήθελε το Μαρούσι, δεν θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup.

Στα... πιτς ο Καράγκουτης
Η ατυχία χτύπησε εκ νέου την πόρτα του Γιώργου Καράγκουτη. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος την περσινή περίοδο δεν κατόρθωσε, λόγω τραυματισμού, να βοηθήσει όσο θα ήθελε το Μαρούσι, δεν θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στη μέση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προπόνηση. Αφού εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει στο Ισραήλ προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Τουλάχιστον ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ. Ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ, μπορεί να μην ολοκλήρωσε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι της Τετάρτης. Απλά θα προπονηθεί σε χαλαρότερους ρυθμούς.

Εκτός, ωστόσο, των αγωνιστικών, εκείνο που ευχαριστεί τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι πως η ομάδα δείχνει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το ότι είναι ακόμα αρχή της περιόδου. Εκείνος πάντως που κέρδισε πόντους με την εμφάνισή του το Σάββατο κόντρα στον Κολοσσό ήταν ο Τζάρεντ Χόμαν. Μόνο έκπληξη δεν ήταν πάντως η εμφάνισή του για το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του γνωρίζοντας από κοντά το πόσο δουλεύει στις προπονήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK