Σταμάτησε στα 25, άφησε πίσω του ερωτηματικά

Οργανικό πρόβλημα ή ψυχολογικό βάρος; Ο Πι Τζέι Χέρστον δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από το μπάσκετ πριν καν κλείσει τα 26 χρόνια του.

Memphis Grizzlies forward P.J. Hairston (19) in the third quarter during an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Saturday, Feb. 27, 2016, in Phoenix. The Suns defeated the Grizzlies 111-106. (AP Photo/Rick Scuteri)
Χέρστον AP PHOTO/RICK SCUTERI

Έπαιξε δύο σεζόν στο φημισμένο Νορθ Καρολάινα και το καλοκαίρι του 2014 έγινε ντραφτ στο Νο26. Ακολούθησαν τρεις σεζόν στο ΝΒΑ με 113 συμμετοχές και τουλάχιστον 15 λεπτά ανά αγώνα στην κανονική περίοδο, παίζοντας σε Χόρνετς και Γκρίζλις.

Αν και η καριέρα του ήταν σε πτωτική πορεία, τίποτα δεν προμήνυε τι θ' ακολουθούσε για τον Πι Τζέι Χέρστον. Μέχρι την αινιγματική ανάρτησή του στο instagram. Στην οποία παρεμπιπτόντως μαρκάρει τον Λεμπρόν Τζέιμς.

" Σ' αυτό το σημείο της ζωής μου νιώθω πως δεν έχω κάτι άλλο ν' αποδείξω σε κανέναν (...).

Το πάθος μου για το παιχνίδι θα είναι πάντα εκεί (...).

Νιώθω απλώς ότι η υγεία είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή και το να είμαι γερός είναι μια πολύ σημαντική επιλογή", ανέφερε διαδοχικά μέσα στο κείμενό του, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για το τι ακριβώς μεσολάβησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK