Στη Θεσσαλονίκη ο Μπράιαντ

Οι αφίξεις παικτών του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντάριλ Μπράιαντ.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπράιαντ
Μπράιαντ-ΠΑΟΚ

Οι Μπράντον Τέιλορ και Τζόρνταν Σάιμπερτ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και η τρίτη άφιξη Αμερικανού για τον ΠΑΟΚ ήταν αυτή του Ντάριλ Μπράιαντ που έφτασε στην πόλη το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 26χρονος παίκτης τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Αυστρίας (2013-14), στο πρωτάθλημα της Τσεχίας (2014-15) και στην Α2 Ιταλίας (την περασμένη σεζόν έχοντας 17,5 πόντους μέσο όρο στην Σιένα), επομένως με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ κάνει ένα μεγάλο άλμα για την καριέρα του και καλείται να δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο.

Στο μεταξύ, ο Κιθ Κλάντον, ο τέταρτος Αμερικανός του "Δικεφάλου", θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

"Πάντα θα κοιτάμε την νίκη"

Ο Μπράιαντ, που την Παρασκευή θα προπονηθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Σούλη Μαρκόπουλο, δήλωσε μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους αλλά η νίκη θα είναι πάντα η βασική μας επιδίωξη".

Για το ότι είναι πιο έμπειρος σε σχέση με τους άλλους δύο Αμερικανούς του ΠΑΟΚ, δηλαδή τον Μπράντον Τέιλορ και τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, τόνισε: "Το ευρωπαικό μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό που παίζεται στην Αμερική. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω στην προσαρμογή των Τέιλορ και Σάιμπερτ αλλά σε αυτό θα βοηθήσει περισσότερο το πέρασμα του χρόνου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK