Στη Βαρκελώνη με στόχο το Break ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τετάρτης (15/4, 20:00) το πρώτο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στοχεύει στο break που θα του δώσει αβαντάζ πρόκρισης στο Final 4. Έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης.

Στη Βαρκελώνη με στόχο το Break ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Με μοναδικό στόχο το break που θα του δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης στο Final 4 της Μαδρίτης έχει ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη. Να σπάσει η έδρα πάντως δεν είναι ακατόρθωτο, κάτι που μαρτυρά και η σχετική απόδοση (2,10) στο Stoiximan.gr για 2 ή και περισσότερα break. Οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το βράδυ της Τετάρτης (15/4, 20:00) τον πρώτο αγώνα τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο δεύτερος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17/4, 22:00).

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν την Τρίτη (14/4) στο ΣΕΦ και ακολούθως αναχώρησαν για την ισπανική πόλη. Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος, αυξάνοντας την ένταση και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αισθάνεται καλύτερα το πόδι του, θα πάρει σίγουρα λεπτά συμμετοχής κόντρα στους Καταλανούς, αλλά το ερώτημα είναι σε τι αγωνιστική κατάσταση θα παρουσιαστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ύστερα από ένα μήνα αποχής. Η απόδοση να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα πάντως, δίνεται ως φαβορι με απόδοση (3,75) (!) παρά την κατάστασή του.

Στη Βαρκελώνη με στόχο το Break ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Όσον αφορά το Οθέλο Χάντερ, ο Αμερικανός δείχνει να ξεπερνά το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί ισχίο, αλλά ακίομη δεν είναι 100% έτοιμος. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην δωδεκάδα και αναλόγως το πως θα αισθανθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

"Πρέπει να έχουμε προσήλωση στην άμυνα, προσήλωση στο πλάνο μας και σε όσα έχουμε πει και θέλουμε να πάμε το ματς στα μέτρα τα δικά μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν ταιριάζει ή όχι η Μπαρτσελόνα σε εμάς ως αντίπαλος, εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα, εμείς ξέρουμε τις δικές μας δυνατότητες, έχουμε εμπιστοσύνη και στους παίκτες μας και στον τρόπο που δουλεύουνε, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα την ίδια και πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να παλέψουμε ανεξαρτήτου αντιπάλου", δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος προφανώς και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της ομάδας του κάτω από το καλάθι.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος θα μεταβεί την Τετάρτη (15/4) στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, ενώ ο αδερφός του Παναγιώτης θα ταξιδέψει στην καταλανική πόλη την Παρασκευή(17/4) για το δεύτερο αγώνα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα, έχει μπει ήδη στο... κλίμα του αγώνα, μιας και ανέβασε την προαναγγελία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram:

News 24/7

24MEDIA NETWORK