ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην άκρη τα προβλήματα ενόψει Κολοσσού

Περιμένοντας τις εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο, μετά από την κίνηση του Τάκη Πανελούδη, ο Ταμπ Μπάλντουιν και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Στην άκρη τα προβλήματα ενόψει Κολοσσού
Περιμένοντας τις εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο, μετά από την κίνηση του Τάκη Πανελούδη, ο
Ταμπ Μπάλντουιν και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.



Ύστερα από την περιπετειώδη νίκη επί της Ολύμπιας στην Πυλαία η ψυχολογία έχει ανέβει και η αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο αποτελεί ευκαιρία προκειμένου ο “Δικέφαλος” να καλύψει το έδαφος από τις διαδοχικές ήττες στις πρώτες αγωνιστικές.



Ο
Μαμούτου Ντιαρά ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα…. ”
Ξέρουμε ότι πρόκειται να παίξουμε σε μία δύσκολη και σκληρή έδρα, αλλά πρέπει να έχουμε καρδιά και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα “, σχολίασε ο Γάλλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK