Στην αποστολή ο Ζούγιοβιτς

Ευχάριστα ήταν τα νέα που άκουσε την Παρασκευή ο Μπάνε Πρέλεβιτς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι στη διάθεσή του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 08/10) θα έχει τον Βλάντιμιρ Ζούγιοβιτς.

Στην αποστολή ο Ζούγιοβιτς
Ευχάριστα ήταν τα νέα που άκουσε την Παρασκευή ο Μπάνε Πρέλεβιτς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι στη διάθεσή του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 08/10) θα έχει τον Βλάντιμιρ Ζούγιοβιτς, αφού στη Θεσσαλονίκη έφτασαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να εκδώσει δελτίο και να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Συνεπώς στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει για την Αθήνα, εκτός από το προπονητικό τιμ θα εισέλθουν οι: Ξανθόπουλος, Μανωλόπουλος, Βεργίνης, Βασιλειάδης, Γεωργίτσης, Ζούγιοβιτς, Γκαγκαλούδης, Μαυροκεφαλίδης, Mάνσε, Mάρεϊ, Χένιακ και Φορντ.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προέβη σε ένα πρώτο σχόλιο για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο: " Ο θεσμός του Κυπέλλου και στη χρονική στιγμή που παίζεται, βολεύει περισσότερο τις ομάδες που δεν είχαν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους. Είναι ένας θεσμός, όπου δεν υπάρχουν φαβορί καιυπάρχουν πάντα εκπλήξεις. Ο Πανιώνιος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, έχει κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και παραμένει μία έμπειρη και πολύ αξιόλογη ομάδα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, φυσικά και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, όπως μας ενδιαφέρει και κάθε παιχνίδι, όπου θέλουμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK