Στην Αθήνα ο Μπέντον, αρχίζει τις προπονήσεις
Προπονήσεις θα αρχίσει από την Τετάρτη ο Μάικ Μπέντον. Ο νέος ξένος του Ηλυσιακού ήρθε την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα και παρότι οι ημέρες είναι γιορτινές θα προσπαθήσει να καλύψει το έδαφος και να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
” Αισθάνομαι πολύ καλά! Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να έρθω στην Ελλάδα και είμαι ευχαριστημένος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία μέσω του Ηλυσιακού. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός εδώ είναι υψηλός όμως είμαι έτοιμος. Από την ομάδα, γνωρίζω καλά τον παίκτη που θα αντικαταστήσω, τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, αφού έχουμε παίξει μαζί στις ΗΠΑ. Καλός φίλος μου είναι και ο Τρέβον Μπράιαντ του Πανιώνιου”.
Όσο για το πώς περιγράφει τον εαυτό τουείπε πως ” είμαι καλός στην επίθεση, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Μπορώ να παίξω με πρόσωπο αλλά και με πλάτη στο καλάθι, όμως το δυνατό μου σημείο είναι τα ριμπάουντ το μπλοκ“.
Σχετικά με τον Ουόρεν Κάρτερ και τον τραυματισμό του στη φτέρνα, το ιατρικό επιτελείο έκρινε πως πρέπει να υποβληθεί σε ακόμη λεπτομερέστερες εξετάσεις ώστε να εκμηδενιστεί η πιθανότητα ύπαρξης κατάγματος στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Αμερικανός θα ολοκληρώσει τις εξετάσεις του την Τετάρτη και αν όλα πάνε καλά θα μπει στις προπονήσεις.
Ο Κάρτερ ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός απών. Οι Ιωάννου (διάστρεμμα), Παπανικολάου (γόνατο) και Αθανασούλας (γόνατο) δεν προπονήθηκαν, με την περίπτωση του τελευταίου να είναι η σοβαρότερη. Ο παίκτης μάλιστα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί από που προέρχονται οι ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ο Στέργιος Κουφός, ελπίζει οι παίκτες του να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν, ενώ αναζητάει αντίπαλο για φιλικό αγώνα το προσεχές Σάββατο.