Στην Μπαρτσελόνα ο Αυστραλός Ίνγκλες
Ο Αυστραλός Τζο Ίνγκλες ήταν η επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε στην περιφέρεια της Μπαρτσελόνα ο τραυματισμός του Τζιανλούκα Μπαζίλε.
Ο 23χρονος δίμετρος φόργουορντ συμφώνησε για συμβόλαιοδιάρκειας τριών ετών και από την Τρίτη, εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις,θα ενταχθεί στις προπονήσεις των “μπλαουγκράνα” μήπως και προλάβει να παίξει στο ματς της Τετάρτης για την Ευρωλίγκα απέναντι στη Σιένα.
Ο Ίνγκλες, στέλεχος της Αυστραλίας στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ, ανήκε στη Γρανάδα και είχε εφέτος σε επτά παιχνίδια 13.3 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε προλάβει να παίξει σε τρεις ομάδες της πατρίδας του (Τάιγκερς, Ντράγκονς, Μπούμερς).