Στην Ιταλία για τουρνουά ο Άρης
Στην Ιταλία βρίσκεται από την Παρασκευή η αποστολή του Άρη που αναχώρησε αεροπορικώς στις 7:15 το πρωί για τη Ρώμη με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα και τελικό προορισμό το Τερμόλι, στο οποίο μετέβη οδικώς από την ιταλική πρωτεύουσα.
ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα και τελικό προορισμό το Τερμόλι, στο οποίο μετέβη οδικώς από την ιταλική πρωτεύουσα.
Κατά την αναχώρηση των “κιτρίνων” ο Αντρέα Ματσόν δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν ως τώρα τα παιδιά. Είναι νωρίς, όμως, ακόμη να μιλήσουμε για συμπεράσματα. Το θετικό είναι ότι όσοι παίκτες μας απουσίαζαν, λόγω προβλημάτων, έχουν επιστρέψει και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή, καθώς στην Ιταλία θα δώσουμε σκληρά φιλικά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ. Χρειαζόμαστε δουλειά. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά μας. Η στήριξη του είναι πολύ σημαντική για την πορεία της ομάδας”.
Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το βράδυ στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το 5ο τουρνουά στη μνήμη του Τζουζέπε Σαμπέτα, όπως επίσης και το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ στις 20:30 (ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσουν την Καζέρτα. Την Κυριακή (10/9) το συγκρότημα του Αντρέα Ματσόν θα αγωνιστεί με την Ρόμα ή τη Νάπολι στο μικρό ή μεγάλο τελικό, ανάλογα από την έκβαση των αγώνων στην πρώτη μέρα του τουρνουά.