Στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν οι Μπουρούσης και Πέκοβιτς (vids)

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε με κάθε επισημότητα το βράδυ του Σαββάτου (02/05)στην "O2 World Arena" η Ευρωλίγκα, οι κορυφαίοι συνάντησαν τους κορυφαίους στην απονομή των βραβείων για τον πολυτιμότερο παίκτη και τις δύο καλύτερες πεντάδες της εφετινής σεζόν.

Στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν οι Μπουρούσης και Πέκοβιτς (vids)
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ο μεγάλος "νικητής" της βραδιάς, αν και δεν έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε.Άλλωστεένα 24ωρο νωρίτερα η Μπαρτσελόνα είχε μείνει εκτός τελικού και ο ίδιος δεν είχε προσφέρει τα αναμενόμενα.

Μαζί με τον Ισπανό γκαρντ, στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης ήταν τόσο ο Γιάννης Μπουρούσης του Ολυμπιακού όσο και ο Νίκολα Πέκοβιτς του Παναθηναϊκού, ενώ τις θέσεις της περιφέρειας συμπλήρωσαν οι Τερέλ ΜακΙντάιρ (Σιένα) και Ιγκόρ Ρακόσεβιτς (Τάου Κεράμικα), οι δυο πρώτοι σκόρερ της χρονιάς.

Ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε και στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα με τους Θοδωρή Παπαλουκά (Ολυμπιακός) και Βασίλη Σπανούλη (Παναθηναϊκός). Μαζί τους οι Ραμούνας Σισκάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Έραζεμ Λόρμπεκ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Τιάγκο Σπλίτερ (Τάου Κεράμικα).

Βίντεο αφιερωμένο στον Ναβάρο

Το βίντεο της καλύτερης πεντάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK