Στην Ολίμπια ο Σερμαντίνι, ακόμα μία άδεια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού
Ο δανεισμός του Γκεόργκι Σερμαντίνι στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, που αναμένεται να επισημοποιηθεί από ώρα σε ώρα, δημιουργεί το ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη.
Εσιέν Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS
Ο Γεωργιανός σέντερ αποχωρεί για να πάρει χρόνο συμμετοχής σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα αλλά από τον Παναθηναϊκό λένε ότι το κενό δεν πρόκειται να καλυφθεί, τουλάχιστον για την ώρα, με μεταγραφή.
Με δεδομένο ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει τον Μπόγρη, το ρόστερ του Παναθηναϊκού αυτήν την ώρα αριθμεί δώδεκα έτοιμους παίκτες (Διαμαντίδης, Καλάθης, Τέπιτς, Νίκολας, Σάτο, Περπέρογλου, Φώτσης, Καϊμακόγλου, Μπατίστ, Τσαρτσαρής, Βουγιούκας, Μάριτς ). Αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου παίκτη, οι επιλογές περιορίζονται.
Ο Ομπράντοβιτς πάντως, ακόμα και τώρα, δεν φαίνεται ζεστός για να πάρει παίκτη, ούτε στους ψηλούς ούτε στους κοντούς παρά και τις απώλειες των Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους.