Στην πολυεθνική Μπασκόνια θα παίξει και Ισλανδός. Πόσους ξένους έχει εφέτος

Η Μπασκόνια είναι ένας πολυεθνικός οργανισμός, δεν στέκεται σε εθνικότητες. Γι' αυτό και δεν προκαλεί απορία το γεγονός στο ματς με τη Σαραγόσα θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ισλανδός Χάουκουρ Πάλσον.

Στην πολυεθνική Μπασκόνια θα παίξει και Ισλανδός. Πόσους ξένους έχει εφέτος

Ο 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ επιλέχθηκε για να καλύψει το κενό που έφερε ο τραυματισμός του Φερνάντο Σαν Εμετέριο στην περιφέρεια. Υπέγραψε για μία εβδομάδα και αν πείσει τον Ίμπο Ναβάρο, θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με την απόκτηση του Πάλσον, η Μπασκόνια διαθέτει πλέον στο ρόστερ της παίκτες από οκτώ διαφορετικές χώρες.

Πέρα από τον Ισπανό Σαν Εμετέριο, ο Άνταμς, ο Χάνσπρο, ο Άιβερσον και ο Τζέιμς είναι Αμερικανοί. Ο Κοζέρ και ο Τιλί Γάλλοι, ο Μπέγκιτς Σλοβένος, ο Μπέρτανς Λετονός, ο Σενγκέλια Γεωργιανός και οι δύο Ντιόπ Σενεγαλέζοι (με ισπανικό διαβατήριο).

Επίσης δανεικοί έχουν παραχωρηθεί ένας Βραζιλιάνος, ένας Ούγγρος, ένας Λιθουανός, ένας Βόσνιος και ένας Βρετανός!

Αν συνυπολογίσουμε ότι κατά καιρούς έχουν παίξει στην ομάδα της Βιτόρια, Αργεντίνοι και Βραζιλιάνοι, Τούρκοι, Κροάτες, Σέρβοι, Πολωνοί, Μαυροβούνιος, Πορτορικάνος, Γερμανός, Ιταλός, Ιρλανδός, Ισραηλινός, Σλοβένος, ακόμη και ένας Έλληνας (ο Χρήστος Χαρίσης), καταλαβαίνουμε ότι ο Κερεχέτα και οι συνεργάτες του έχουν μόνη προτεραιότητα το μπάσκετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK