Στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος για παίκτες-"λαβράκια"

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα βρεθεί στην Αμερική τον Απρίλη και εκεί θα παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament.

Στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος για παίκτες-"λαβράκια"
INTIME

Στην Αμερική θα βρεθεί τον Απρίλιο ο Νίκος Σταυρόπουλος και εκεί ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ θα δώσει το παρών στο Portsmouth Invitational Tournament (φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ).

Ο "Μάτζικ" θα δει διάφορους παίκτες και θα επιδιώξει να εντοπίσει καλαθοσφαιριστές... λαβράκια που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ μεταγραφικά. Ο Σταυρόπουλος θα ταξιδέψει στην Αμερική στις 9 Απριλίου με πρώτο προορισμό την Washington και στην συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου από τις 13/4 ως τις 16/4 θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament. Στο συγκεκριμένο καμπ ο "Μάτζικ" έχει βρεθεί και προηγούμενα χρόνια.

Εμφαση στην αποφυγή λαθών

Οπως είχαμε αναφέρει, ο Σούλης Μαρκόπουλος στην προπόνηση της Δευτέρας στην ομιλία του προς τους παίκτες του στάθηκε στα πολλά λάθη (συνολικά 24) που έγιναν στο ματς με το Λαύριο και τα οποία οδήγησαν σε εύκολα καλάθια για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Στην προπόνηση της Τετάρτης δόθηκε έμφαση στην αποφυγή των λαθών σε συνδυασμό με την τακτική εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK