Στιβ Κερ, είσαι ΕΙΔΩΛΟ!

Ο άνθρωπος είναι από άλλο...γαλαξία. Παρακολουθήστε ένα ακόμη σόου που έδωσε ο προπονητής των Ουόριορς Στιβ Κερ σε συνέντευξη τύπου πριν από αγώνα της ομάδας του στο ΝΒΑ.

Golden State Warriors head coach Steve Kerr smiles during the first half of Game 5 of basketball's NBA Finals between the Warriors and the Cleveland Cavaliers in Oakland, Calif., Monday, June 12, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors head coach Steve Kerr smiles during the first half of Game 5 of basketball's NBA Finals between the Warriors and the Cleveland Cavaliers in Oakland, Calif., Monday, June 12, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Σε συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στιβ Κερ λίμαρε τα νύχια του... Διότι μπορεί! Είναι ο προπονητής των Ουόριορς.

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο άλλοτε παίκτης των Μπουλς ξεπέρασε τον εαυτό του (σε άλλη συνέντευξη Τύπου). Ελυσε το κύβο του Ρούμπικ σε ρυθμούς τραμ-τραμ.

Ακούγοντας λοιπόν κάποια από την ερώτηση ο Κερ πήρε στα χέρια του το κυβάκι και το έφερε στα...ίσια του. Το χαμόγελο ικανοποίησης μαρτυρά και την ευτυχία του... ανδρός.

"Την επόμενη φορά θα σας φέρω γιο-γιο" είπε στο τέλος ο Αμερικανός κόουτς και τους έριξε άπαντες στο πάτωμα από τα γέλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK