Στο χέρι του

Στο χέρι του
Αλλαγή σκηνικού, τελείως διαφορετικό έργο και με τον πρωταγωνιστή να πρέπει να βρει το κουράγιο να ανταπεξέλθει στον ρόλο του. Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει στο περιθώριο την βαριάεντός έδρας ήττα του πρωταθλήματος από τον Πανιώνιο, έχοντας πλέον στο μυαλό του μόνο την Μπενετόν Τρεβίζο την οποία και υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (21:10) στο κλειστό του Κορυδαλλού. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να μείνουν για τα καλά "ζωντανοί" στην φετινή Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας μία αρκετά περίεργη αλλά σίγουρα πολύ δυνατή ομάδα.

Μία ομάδα που πάντα ξέρει να πρωταγωνιστεί και με χαρακτήρα πραγματικής πρωταθλήτριας όταν παίζει σοβαρά (Πρωταθλήτρια Ιταλία 2002, 2003 και με ισάριθμες παρουσίες στα δύο τελευταία Final-4 της Ευρωλίγκα), δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιάδηποτε έδρα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η ομάδα του λιμανιού δεν μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνει ακόμη ένα βήμα για να δώσει το παρόν στο Top-16 της διοργάνωσης. Με λίγα λόγια, η ελληνική ομάδα φαίνεται να κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς αν εκμεταλλευτεί πλήρως τον παράγοντα έδρα, τόσο με την ιταλική ομάδα όσο και με την Βιλερμπάν, έχοντας και ένα βατό εκτός έδρας ματς με την Αλμπα, θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Παρά το γεγονός ότι η ψυχολογία του συγκροτήματος του Ντράγκαν Σάκοτα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, υπάρχει και το θετικό ότι η αντίπαλος του δεν καίγεται τόσο πολύ για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έρχεται για πλάκα στην χώρα μας. Ακόμη ένα συν για τον Ολυμπιακό, είναι ότι έρχεται "λαβωμένη", καθώς τόσο ο Μάσιμο Μπουλέρι όσο και ο Χοσέ Καρμπαχόθα έχουν τεθεί νοκ άουτ, λόγω τραυματισμών. Για τους οικοδεσπότες τον δρόμο της επιστροφής, παίρνει ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK