Στο γήπεδο μόνο με το κινητό
Στην Ελλάδα και ειδικά στα ντέρμπι οι φίλαθλοι αφήνουν σπίτι τα κινητά για να μην τους τα πάρουν στην είσοδο (μη τυχόν και τα… πετάξουν σε κεφάλι αντιπάλου) αλλά στις ΗΠΑ χωρίς κινητό δεν πρόκειται να μπαίνει κανείς ειδικά στα ματς των Μαιάμι Χιτ.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η υπηρεσία εισιτηρίων των Χιτ από την επόμενη σεζόν (2017-18) καταργούνται τα τυπωμένα σε χαρτί εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και η είσοδος στην American Airlines Arena θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα επιδεικνύεται μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό!
Η χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκίνησε πέρυσι στο ΝΒΑ από Μαιάμι Χιτ, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Κλίβελαντ Καβαλίερς με τις δύο τελευταίες ομάδες όμως να ζητούν παράλληλα επίδειξη άδειας οδήγησης ή πιστωτικής κάρτας για την ταυτοποίηση του ατόμου.
Πλέον οι Μαιάμι Χιτ γίνονται η πρώτη ομάδα που καταργεί μία και καλή το… χαρτί στα εισιτήρια αφού όπως έδειξε έρευνα την περσινή σεζόν τουλάχιστον ενας στους τρεις φιλαθλους χρησιμοποιούσε το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Photo Credits: AP Photo/Wilfredo Lee