Στο... καλό και να της γράφει ο Γουίλιαμς

Η ΑΕΚ στέλνει τον Τζαγουάντ Γουίλιαμς στη Ρέτζιο Εμίλια για να ελευθερωθεί θέση ξένου στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ και ν' ανοίξει χώρος για τον Μπραντ Νιούλι.

Στο... καλό και να της γράφει ο Γουίλιαμς

Ο Τζαγουάντ Γουίλιαμς ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία.

Προκειμένου ν' αποχωρήσει ο Αμερικάνος φόργουορντ από την Ένωση, θα έπρεπε να βρεθεί ομάδα που θ' αναλάβει το συμβόλαιό του. Ειδάλλως δεν θα ήταν εύκολη η αποδέσμευσή του από την ελληνική ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε το ενδιαφέρον της ιταλικής Ρέτζιο Εμίλια (τέταρτη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 10-8) και την Παρασκευή η κουβέντα προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. Μάλιστα το Σάββατο ο Γουίλιαμς θα ταξιδέψει στον ιταλικό βορρά για να συζητήσει, να περάσει τα τεστ και να υπογράψει, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο.

Τούτο σημαίνει πως η ΑΕΚ πρώτα θα περιμένει να κλείσει η μεταγραφή του Γουίλιαμς στη Ρέτζιο Εμίλια και μετά ν' ανακοινώσει την απόκτηση του Μπραντ Νιούλι. Ο 32χρνος Αυστραλός σμολ φόργουορντ, παίκτης με εμπειρία από την Ευρώπη (Ελλάδα, Τουρκία, Λιθουανία, Ισπανία) και καλύτερη περίπτωση από τον Ντούλκις όπως γράφαμε, έχει συμφωνήσει και όλα δείχνουν πως θα είναι ο νέος ξένος υπό τον Γιούρι Ζντοβτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Ζντοβτς "τρώει" το παιδί του, πότε έρχεται ο Λουκάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK