Στο καναβάτσο η Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα

Από το +9 του πρώτου ημιχρόνου, βρέθηκε στο -9 του τέλους και στον αποκλεισμό από τον τελικό του Copa Del Rey η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα το Σάββατο στο φάιναλ-8 της Βιτόρια.

Στο καναβάτσο η Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν με 76-67 από τη Βαλένθια και απώλεσαν την ευκαιρία να κοντραριστούν την Κυριακή με τη Ρεάλ για το τρόπαιο, ευκαιρία που πλέον θα έχουν οι Λεβαντίνοι.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ότι μπορούσε για να χάσει στο δεύτερο ημίχρονο. Δέχθηκε 47 πόντους, έπαιξε κακή άμυνα, έχασε πολλά λέι απ. Με δεδομένα όλα αυτά ήταν φυσικό και επόμενο όχι μόνο να χάσει τη διαφορά που είχε αλλά να βρεθεί και στο καναβάτσο.

Ο γερόλυκος Φερνάντο Σαν Εμετέριο "σκότωσε" την Μπαρτσελόνα με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Τόμιτς είχε 17 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ νωρίτερα επιβίωσε στην παράταση κόντρα στην οικοδέσποινα Μπασκόνια όπως και στον προημιτελικό κόντρα στην Ανδόρα. Στον έξτρα χρόνο η πρωταθλήτρια Ισπανίας βρήκε και πάλι τον τρόπο να επικρατήσει, αυτή τη φορά με 103-99 με τον εκπληκτικό Λούκα Ντόνσιτς να έχει 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK