Στο κενό η κίνηση Αρειανών. Οι δύσκολες ώρες συνεχίζονται στην ΚΑΕ

Η διαπιστωμένη από την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ Άρης βρήκε σε τοίχο, καθώς η νυν διοίκηση της αθλητικής εταιρίας επιθυμεί να το παλέψει με τους δικούς της αμφισβητούμενους τρόπους, να μείνει στη θέση της, έστω κι αν η ομάδα δείχνει (ταξίδι με λεωφορείο, απλήρωτοι παίκτες) να παραπατάει.

Στο κενό η κίνηση Αρειανών. Οι δύσκολες ώρες συνεχίζονται στην ΚΑΕ

Η πρόταση που κατέθεσε η κίνηση υπό την ηγεσία του Τάκη Γεωργούλη είχε τρεις όρους: Α) Να υπογραφεί από την πλευρά των σημερινών διοικούντων, δηλαδή του Γιάννη Δαμιανίδη, η υποχρέωση να αναλάβει όποια οικονομική απαίτηση προκύψει μελλοντικά και για το διάστημα της δικής του χρήσης, από τη στιγμή που θα αλλάξει σελίδα η ΚΑΕ. Β) Να βρεθεί λύση με τα χρήματα που διεκδικεί ο Γιάννης Δαμιανίδης. Γ) Να βρεθεί λύση με την ταμειακή διευκόλυνση που υποστηρίζει πως έκανε ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Τζεβελέκης.

Στον αντίποδα, η κίνηση Γεωργούλη που ήθελε να αναλάβει μέσω Πρωτοδικείου την ΚΑΕ, δεσμευόταν να καλύψει όλο το άνοιγμα της τρέχουσας διοίκησης, ύψους 1+ εκατομμυρίου, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα βιωσιμότητας. Παράλληλα, υποσχόταν εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα, αλλά και οικονομική συνεισφορά από διάφορες πλευρές, οι οποίες μένουν ανενεργές και σε αρκετές περιπτώσεις μακριά από το Αλεξάνδρειο, λόγω ακριβώς της υπάρχουσας κατάστασης.

Πλέον, γίνεται κατανοητό πως ο μεγάλος σκόπελος υπήρξε η δέσμευση για ανάληψη των όποιων χρεών προέκυπταν στην πορεία από το σημερινό πρόεδρο. Από τη στιγμή που ισχύει αυτή η υπόθεση, ωστόσο, μόνο δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον. Τα κουκιά όπως και να τα βάλουν κάτω στην ΚΑΕ, δεν βγαίνουν, και το χειρότερο είναι μήπως αυτή η αρνητική εξέλιξη στην προσπάθεια των συνασπισμένων Αρειανών για να αναλάβουν το βαρύ φορτίο της ομάδας, συμπαρασύρει και στελέχη του αγωνιστικού τμήματος.

Στο κενό η κίνηση Αρειανών. Οι δύσκολες ώρες συνεχίζονται στην ΚΑΕ

Συμπέρασμα δεν προκύπτει, το δεδομένο ωστόσο, λέει πως οι δύσκολες ώρες συνεχίζονται για την ΚΑΕ Άρης. Και σε αυτό το σημείο, η ευθύνη πέφτει δικαίως στους μετόχους, την εταιρία ΓΕΝΕΣΙΣ και τον Θανάση Τζεβελέκη. Αυτοί, συν τον έμμισθο πρόεδρο Γιάννη Δαμιανίδη, έχουν ανά χείρας το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK