Στο κρεβάτι του Σακίλ Ο'Νιλ μπορεί να κοιμηθεί ένα μικρό χωριό

Τον Ιούνιο ο Σακίλ Ο Νιλ έχει προγραμματίσει τουρνέ στην Αυστραλία. Αυτοί που τον κάλεσαν έχουν ήδη αγχωθεί για να του παρέχουν αρκετά μεγάλα κρεβάτια. Ώσπου ο ίδιος είπε να δώσει μια χείρα βοηθείας.

Γενικά, πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι στη θέση του Σακίλ Ο Νιλ. Εκτός και αν έρχεται η ώρα για ύπνο.
Γενικά, πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι στη θέση του Σακίλ Ο Νιλ. Εκτός και αν έρχεται η ώρα για ύπνο. JOHN AMIS/AP IMAGES FOR JCPENNEY

Δεν είναι εύκολο να είσαι ο Σακίλ Ο Νιλ. Δηλαδή, μια χαρά είναι γενικά. Σε ειδικούς τομείς όμως, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Για παράδειγμα, όταν πηγαίνει ταξίδια, δεν θα έλεγες ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βρει ένα κρεβάτι που να τον χωράει. Τα super king size κρεβάτια έχουν διαστάσεις 2 μέτρα επί 2.20. Ο 47χρονος έχει ύψος 2.16 και βάρος ας πούμε πάνω από 140 κιλά. Αν απλωθεί -χέρια στην ανάταση- θέλει τουλάχιστον άλλο ενάμιση μέτρο, για να βολευτεί. Να αράξει. Σκέψου πως τον προσεχή Ιούνιο έχει προγραμματίσει να κάνει τουρ στην Αυστραλία και αυτοί που θα τον φιλοξενήσουν έχουν αγχωθεί ήδη να βρουν ξενοδοχεία, με αρκετά μεγάλα κρεβάτια για εκείνον.

Προφανώς και στο σπίτι του τα κρεβάτια είναι προϊόντα ειδικής παραγγελίας. Το τελευταίο δώρο που έκανε στην εαυτό του ήταν ένα κρεβάτι μήκους 6.096 και πλάτους 3.048. Αν δεν έχεις πρόχειρο μέτρο, δες τον ίδιο να παρουσιάζει την άνεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK