Στο παρελθόν ο Αρης, τώρα το Μαρούσι

Ωραία η πρόκριση επί του Αρη, ωραία τα πανηγύρια, αλλά το Μαρούσι δεν μπορεί να περιμένει. Μία ημέρα μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο "δικέφαλος" του Βορρά στρέφει το βλέμμα του στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θα λάβει χώρα την Κυριακή στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Ζούγιοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της ομάδας του, ενώ η διοίκηση εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για κόσμο και αστυνομία.

Στο παρελθόν ο Αρης, τώρα το Μαρούσι
Ωραία η πρόκριση επί του Αρη, ωραία τα πανηγύρια, αλλά το Μαρούσι δεν μπορεί να περιμένει. Μία ημέρα μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο "δικέφαλος" του Βορρά στρέφει το βλέμμα του στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θα λάβει χώρα την Κυριακή στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς προσπαθεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό των παικτών του, οι οποίοι έδειξαν ότι χρειάζονταν ένα θετικό αποτέλεσμα και στους πανηγυρισμούς τους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Θέλαμε πολύ περισσότερο τη νίκη και γι αυτό την κατακτήσαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Άρης. Ήταν ένας αγώνας που μπήκαμε και τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ομάδα που ψάχνει να σουτάρει το τρίποντο και τίποτα περισσότερο. Πάνω απ όλα έχουμε καλή χημεία και είμαστε ομάδα. Αυτό φαίνεται εντός και εκτός γηπέδου. Δεν είναι δικαιολογία αλλά θέλω λίγο ακόμη χρόνο προσαρμογής, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Ελλάδας. Σε αυτό τον αγώνα, μπορώ να πω ότι με επηρέασε πολύ θετικά και η παρουσία κόσμου, η όλη ατμόσφαιρα του γηπέδου", τόνισε ο Σέρβος παίκτης του συλλόγου, Βλάντιμιρ Ζούγιοβιτς.

Ανακοίνωση, στο μεταξύ, εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους φιλάθλους, αλλά και στην αστυνομία που βοήθησαν την Πέμπτη στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον Αρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει και ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο PAOK Sports Arena, για την συμμετοχή τους στη δημιουργία μίας πολύ όμορφης και μέσα σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρας, που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει η εικόνα που όλοι θέλαμε και είχαμε στο μυαλό μας, για αυτά τα παιχνίδια, από τον παλιό καλό καιρό.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θέλει επίσης να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες της και να εξάρει την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον επικεφαλής Ταξίαρχο κ. Αντώνη Μπάμιατζη για τα άψογα μέτρα τάξης, τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η χθεσινή βραδιά να κυλήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, δίνοντας το παράδειγμα σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα"

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

"Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – ΜΑΡΟΥΣΙ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο PAOK Sports Arena. Τα εισιτήρια διατίθενται από το Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 10 € (γενική είσοδος).

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ ξεκίνησαν και συνεχίζονται πλέον και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι για το Κύπελλο Ελλάδος, το επόμενο Σάββατο (22/10) ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ και αμέσως μετά αρχίζουν και οι υποχρεώσεις της ομάδας στο FIBA Eurocup.

Οι παίκτες, ο προπονητής και οι συνεργάτες του, όλοι μας, πιστεύουμε ότι σε αυτή την… τριπλή προσπάθεια θα έχουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας, συμπαραστάτη και αρωγό. Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφαλίζουν την είσοδο των φιλάθλων σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για την περίοδο 2005-06, αποτελούν την πιο λογική και συμφέρουσα επιλογή και ταυτόχρονα την καλύτερη απόδειξη αγάπης και ενίσχυσης της ομάδας.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και ειδικά για αυτή την εβδομάδα, θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να τα προμηθευτούν και το Σάββατο (15/10) από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena. Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2005-06, διατηρούν τις ίδιες ακριβώς τιμές με πέρσι, δηλαδή…

600 € (VIP 2 & VIP 3)
300 € (VIP 1 & VIP 4)
75 € (σε όλο το γήπεδο)

Την περίοδο 2005-06 θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα.
Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2005-06, διατίθενται από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2005…
• Aπό τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena
• Από τα γραφεία του Α.Σ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας
• Από το πρακτορείο Ειμαρμένη (Αριστοτέλους 10)



News 24/7

24MEDIA NETWORK