Στο Ρέθυμνο ο Γιαννόπουλος

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ρέθυμνο. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της κρητικής ομάδας.

Στο Ρέθυμνο ο Γιαννόπουλος

Ύστερα από δύο χρόνια στην Ισπανία και την Ομπραντόιρο, ο Χάρης Γιαννόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Ρεθύμνου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Χάρη Γιαννόπουλο, για ένα χρόνο.

Ο 26χρονος (13/07/1989) παίκτης έχει ύψος 2.00μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ. Ο Χάρης Γιαννόπουλος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές στην χώρα μας, έχοντας φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ έχει παίξει σε όλες τις νεανικές Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2006 στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Την περίοδο 2008/09 έπαιξε στον Ολυμπιακό, ενώ τις επόμενες δύο χρονιές φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου ως δανεικός. Το 2011/12 μετακόμισε στο Περιστέρι, για να τον επιλέξει ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2012/13, κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ συμμετείχε και σε αγώνες Ευρωλίγκας. Στην συνέχεια επέλεξε να αφήσει την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στην Ισπανία για λογαριασμό της Μανρέσα. Πέρυσι, μετεγγράφηκε στην Ομπραντόιρο, έχοντας 3.1 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ σε 11.28 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια.

Σε επίπεδο Εθνικής, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007 στην Μαδρίτη, ενώ συγκαταλέγεται στην «χρυσή» ομάδα Νέων του 2009, όταν και είχαν ανεβεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στην Ρόδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK