Στο ΣΕΦ με 100 πόντους στα μπαγκάζια της...

Την Πέμπτη, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί μια Μπασκόνια που "έφαγε" 100άρα και συνετρίβη στα Κανάρια Νησιά.

Στο ΣΕΦ με 100 πόντους στα μπαγκάζια της...

Προβληματική η αμυντική εικόνα της Μπασκόνια στο σαββατιάτικο ματς με την Γκραν Κανάρια, έχασε για δεύτερη φορά εφέτος στην ACB.

Κυνηγώντας σταθερά τους νησιώτες σ' ένα γήπεδο που... γέρνει, δεν γλίτωσε στο φινάλε τους 100 πόντους (100-82) και προτού επισκεφτεί την Κρήτη (τιμωρημένος με αποκλεισμό έδρας ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα) έδειξε πολύ ευάλωτη στα μετόπισθεν και ελάχιστα δημιουργική στην επίθεση.

Μάλιστα η ομάδα του Πάμπλο Πριτζιόνι δέχθηκε 15 τρίποντα, σ' ένα ρεσιτάλ των παικτών του Λουίς Κασιμίρο, οι οποίοι είχαν 52% πίσω από τη γραμμή των 6μ75 και 54% μέσα απ' αυτήν.

Από την Μπασκόνια ξεχώρισε μονάχα οι Γκρέιντζερ και Σενγκέλια που έδωσαν τους 49 από τους 82 πόντους! Απογοήτευση; Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας με 2 πόντους και μόλις 1 ασίστ σε 26'37''. Και ο Ντελφίνο έμεινε στους 3 πόντους, αλλά στην ηλικία του μέχρι 10 λεπτά μπορεί να παίζει μ' ένταση, ενώ πήρε και 4 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK