Στο θρόνο της η πολυνίκης ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη

Η ΤΣΣΚΑ διατήρησε τα κεκτημένα στη United League. Νίκησε 99-69 τη Χίμκι στον τρίτο τελικό και με 3-0 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για έκτη φορά στις επτά σεζόν της διοργάνωσης.

Στο θρόνο της η πολυνίκης ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη

Η ΤΣΣΚΑ έκανε ξανά επίδειξη δύναμης. Η αντίδραση της Χίμκι δεν ήρθε ποτέ και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε με χαρακτηριστική άνεση σ' ένα αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε την απόσταση που τη χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το 26-18 της πρώτης περιόδου έβαλε τις βάσεις για την επιτυχία, επί της ουσίας όμως ο τρίτος τελικός των δύο κρίθηκε στη δεύτερη. Με επιμέρους σκορ 28-19 η ΤΣΣΚΑ έκλεισε το πρώτο μισό με νταμπλ σκορ (54-27) και έκτοτε δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Κουρτινάιτις, η οποία δεν μπορούσε με 36% στα δίποντα (16/45) να προβάλει αξιώσεις νίκης.

Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι είχαν 14 παραπάνω ριμπάουντ (37-23) και 26 ασίστ, με αποτέλεσμα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Στο θρόνο της η πολυνίκης ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη

Ο Σάσα Κάουν, στο τελευταίο ίσως παιχνίδι του με την ΤΣΣΚΑ, είχε 14 πόντους, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς 13 και 5 ασίστ. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Ντε Κολό και Τζάκσον, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο παίζοντας για τελευταία φορά είχε 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 9:30 λεπτά.

Ο Πολ Ντέιβις είχε 20 πόντους με 9/12 σουτ, αλλά αποβλήθηκε με φάουλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει μέχρι τέλους.

Οι δύο φιναλίστ θα είναι του χρόνου στους ομίλους της Turkish Airlines Euroleague.

Η απονομή στην ΤΣΣΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK