Stoiximan.gr MVP της 6ης αγωνιστικής o Γιάννης Μπουρούσης!

Ο 33χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκεSTOIXIMAN.GRMVPτης 6αγωνιστικής τηςSTOIXIMAN.GRBasketLeague.

Stoiximan.gr MVP της 6ης αγωνιστικής o Γιάννης Μπουρούσης!

«Ως ομάδα κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά», είναι το μήνυμα προς τους φίλους του ΠαναθηναϊκούSuperfoodsτου Γιάννη Μπουρούση, που αναδείχθηκεSTOIXIMAN.GRMVPτης 6αγωνιστικής τηςSTOIXIMAN.GRBasketLeague.

Ο 33χρονος σέντερ στην εντός έδρας νίκη των «πρασίνων» επί του ΚολοσσούHHotelsσυγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ράνκινγκ (19 πόντοι με 8/9 βολές, 4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα, 1 εις βάρος του κόψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εις βάρος του, ένα κλέψιμο και 2 λάθη σε 23’ και 5’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο μπασκετμπολίστα νικήτριας ομάδας στην 6αγωνιστική και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είναι σίγουρα τιμητικό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να νικά η ομάδα», δήλωσε ο Μπουρούσης για την προσωπική διάκριση και επισήμανε ότι: «Το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GRMVP της 6ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GRBasket League για πρώτη φορά μετά την επιστροφή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι σίγουρα κάτι τιμητικό, αλλά δεν μου αρέσει στέκομαι σε προσωπικές διακρίσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα, ανεξάρτητα με το αν εγώ είμαι καλός ή όχι. Στόχος μου είναι να εφαρμόζω στο παρκέ όλα όσα ζητά από εμένα ο προπονητής μου, ώστε να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

- Ποια είναι η άποψη σου για την STOIXIMAN.GRBasket League της φετινής σεζόν;

«Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον με βάση τα όσα παρακολουθούσα από το εξωτερικό. Όλες οι ομάδες νομίζω πως έχουν ισχυροποιηθεί με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια να είναι αμφίρροπα. Εύχομαι όσο περνούν τα χρόνια ο ανταγωνισμός μεταξύ «υγιών» ομάδων να μεγαλώνει»…

- Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods;

«Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θέλω να τους πω ότι ως ομάδα κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK