H Nike ανέβασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Όλυμπο

Στο νέο εμπνευσμένο σποτ της Nike, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναρριχάται ως την κορυφή του Ολύμπου και γίνεται ένας με τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος ήρωας της Nike
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος ήρωας της Nike AP

Όλυμπος. Το ψηλότερο βουνό της ελληνικής επικράτειας, η μόνιμη κατοικία των θεών των αρχαίων Ελλήνων, ταυτόχρονα δε η κορυφή που κατέκτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την ανάδειξή του ως MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Η Nike, η εταιρία που ντύνει τον 'Greek Freak', επανήλθε μ' ένα νέο video για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν και τού χάρισε δωδεκα-θεϊκή υπόσταση. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσε να είναι ο Δίας με τον κεραυνό στα χέρια, ο ανδρείος Άρης, ο καλογυμνασμένος Απόλλων, ο φτεροπόδαρος Ερμής ή ο σκληροτράχηλος Ήφαιστος. Είναι όλοι τους μαζί σ' ένα κορμί.

Πάνω απ' όλα βέβαια είναι ο "Giannis, Giannis, Giannis, Giannis". Το πιτσιρίκι που ήθελε απλώς "to be an NBA player". Το 18χρονο Ελληνόπουλο που σαν σήμερα, 28 Ιουνίου του 2013, άκουγε τον Ντέιβιντ Στερν να τον καλεί στην υπερυψωμένη εξέδρα ως επιλογή των Μιλγουόκι Μπακς στο Νο15 του draft. Διότι "η μοίρα μπορεί να σε αρχίσει από τον πάτο", την ίδια ώρα ωστόσο "τα όνειρα μπορούν να σε φτάσουν στην κορυφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK