ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον πάγκο των Μπουλς ο Ρόουζ

H ήττα των Μπουλς τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/3) στο παιχνίδι κόντρα στους Πέισερς είχε και μία... ευχάριστη είδηση. Στον πάγκο της ομάδας βρέθηκε μετά από καιρό το μεγάλο αστέρι του Σικάγο, Ντέρικ Ρόουζ.

Στον πάγκο των Μπουλς ο Ρόουζ

Ο Αμερικανός άσσος, ο οποίος απουσιάζει μεγάλο διάστημα από την ενεργό δράση, μπορεί να μην συμμετείχε στο ματς, ωστόσο ήταν αρκετά ενεργός, αφού πανηγύριζε και έκανε παρατηρήσεις στους συμπαίκτες του σε όλη τη διάρκεια.

Δεν είναι βέβαιο πότε ο MVP του 2011 θα επιστρέψει κανονικά στην ενεργό δράση, αλλά η στιγμή αυτή δεν φαίνεται να αργεί, καθώς ο Ρόουζ παρουσιάζεται ολοένα και περισσότερο ανεβασμένος στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο κορυφαίος γκαρντ των Μπουλς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό γόνατο του τον περασμένο Απρίλιο, στον αγώνα του Σικάγο με τους Σίξερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK