Στον πάγκο του Απόλλωνα ο Βουρνάς

Tην πρόσληψη του Νίκου Βουρνά ανακοίνωσε το Σάββατο ο Απόλλων Πατρών.

Στον πάγκο του Απόλλωνα ο Βουρνάς
Tην πρόσληψη του Νίκου Βουρνά ανακοίνωσε το Σάββατο ο Απόλλων Πατρών.

Αναλυτικά

H ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Βουρνά. Ο Νίκος Βουρνάς είναι ο πλέον επιτυχημένος Πατρινός τεχνικός και ταιριάζει απόλυτα με την νέα φιλοσοφία, που θα διέπει από τούδε και στο εξής την ομάδα του Απόλλωνα.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Νίκος Καραπάνος δήλωσε: «Εμείς πιστοί στην νέα φιλοσοφία που έχουμε από κοινού χαράξει ΚΑΕ και Ερασιτέχνης για την αξιοποίηση του μπάσκετ της Πάτρας, αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε αυτή την σημαντική προσπάθεια στον πιο άξιο προπονητή της πόλης και έναν από τους νέους επιτυχημένους Έλληνες τεχνικούς. Πιστεύουμε ότι με την υπομονή και το σχεδιασμό, που έχουμε κάνει ο Απόλλων σύντομα θα πάρει την θέση που του ανήκει στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ».

Από την πλευρά του ο Νίκος Βουρνάς δήλωσε: «Νοιώθω πολύ ευχαριστημένος που θα δουλέψω στην ομάδα, που αντιπροσωπεύει την ιστορία του Πατρινού μπάσκετ. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου από την στιγμή, που οι στόχοι της ομάδας αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία μου και διακρίνοντας την εκτίμηση, που έχουν στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της οικογένειας του Απόλλωνα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό σημείο για την καριέρα μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω και εγώ ο Απόλλων να πάρει τη θέση, που του αξίζει στο Ελληνικό μπάσκετ».

24MEDIA NETWORK