ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα, χαιρέτησε η Μπασκόνια

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στη Βιτόρια, νίκησε εύκολα με 85-63 την Μπασκόνια και προκρίθηκε στους τελικούς της ACB όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Τέλος σεζόν για τους εκπληκτικούς Βάσκους του Γιάννη Μπουρούση

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα, χαιρέτησε η Μπασκόνια

Σ’ αυτό το παιχνίδι όλα ήταν θέμα…καυσίμου. Η Μπαρτσελόνα το είχε άφθονο, γι’ αυτό και μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό της από την αρχή προηγούμενη με 10-2, 20-9 και 24-14.

Αυτή τη φορά ούτε η παρουσία του Γιάννη Μπουρούση μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ της Μπασκόνια. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από την άμυνα των “μπλαουγκράνα”, έβαλε κούραση στο ήδη ταλαιπωρημένο σώμα του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε (τελείωσε με 5 πόντους και 11 ριμπάουντ).

Απελευθερωμένη από τον ελληνικό μπελά, η Μπαρτσελόνα πάτησε περισσότερο το γκάζι φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 18 πόντους (39-21) με τους Αμπρίνες, Τόμιτς και Ντόελμαν να προσφέρουν σκορ.

Η Μπασκόνια δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε στο δεύτερο μέρος παρά το γεγονός ότι ο Περάσοβιτς δοκίμασε πράγματα. Οταν ο Ολεσον σκόραρε κάτω από το κέντρο για το 48-66 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, όλοι κατάλαβαν ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς. Και πράγματι, δεν το έχασε.

Στους τελικούς η ομάδα του Πασκουάλ θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

VIDEO: Ο Ολεσον από το σπίτι του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK