Στους τελικούς η Σάσαρι, σπίτι της η Μιλάνο

Η Σάσαρι έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος. Επικράτησε 86-81 στο Μιλάνο και θα είναι μία από τις διεκδικήτριες του τροπαίου.

Στους τελικούς η Σάσαρι, σπίτι της η Μιλάνο
Μιλάνο Σάσαρι μπάσκετ

Η ημιτελική σειρά κρίθηκε σε έβδομο παιχνίδι, αλλά η Σάσαρι επιβίωσε. Επιβίωσε γιατί έστειλε το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας 75-75 τη Μιλάνο μετά από επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι του Σάντερς στη λήξη της κανονικής διάρκειας. Έκτοτε είχε το μομέντουμ και έριξε στο καναβάτσο την αντίπαλό της φτάνοντας στο 86-81.

Κορυφαίος ήταν ο Ζερόμ Ντάισον με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο από μηχανής θεός Σάντερς είχε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ. Άλλους τόσους σημείωσε ο Ντέιβιντ Λόγκαν, φόβητρο στις δυο ρακέτες ο Σέιν Λαβάλ με 12 πόντους και 21 ριμπάουντ!

Οι Λομβαρδοί επέστρεψαν από το 3-1, πήραν διπλό στη Σαρδηνία, αποδείχθηκαν όμως λίγοι και ολοκλήρωσαν τη σεζόν χωρίς τίτλο και με μια αποτυχημένη πορεία στην Ευρωλίγκα.

Ο Σαμάρντο Σάμιουελς είχε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά με τον Τζεντίλε άστοχο (0/6 τρίποντα) η Μιλάνο ήταν λογικό να στερηθεί του πιο σταθερού σε απόδοση παίκτη της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK