Συγκινεί ο J.R.Smith με την αποκάλυψη για τη νεογέννητη κόρη του

Ο άσος των Cleveland Cavaliers, J.R.Smith, αποκάλυψε ότι η κόρη του γεννήθηκε πέντε μήνες πρόωρα και η γυναίκα του κάλεσε τους φανς του παίκτη να προσευχηθούν για την υγεία του μωρού τους. Δείτε το video.

Συγκινεί ο J.R.Smith με την αποκάλυψη για τη νεογέννητη κόρη του

To τελευταίο διάστημα ο J.R.Smith δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους φιλάθλους των Cavaliers για τις αμέτρητες ευχές που έλαβε από αυτούς μετά τον τραυματισμό στο χέρι του, ωστόσο ο ίδιος έχει αυτή τη στιγμή το μυαλό του σε κάτι πολύ σημαντικότερο.

Αυτό είναι η γέννηση της κόρης του που ήρθε στον κόσμο πέντε μήνες νωρίτερα απ'ότι αναμενόταν και μέσω ενός video που ανέβασε, η γυναίκα του ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τη ζωή του μωρού τους.

"Αποφασίσαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο αυτό που συμβαίνει μέσα στην οικογένειά μας τις τελευταίες πέντε ημέρες. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς μας έδωσαν συγχαρητήρια καθώς περιμέναμε τη μικρή μας κόρη αλλά την έχουμε μαζί μας πέντε μήνες νωρίτερα. Σήμερα είναι πέντε ημερών και το όνομά της είναι Dakota και ζυγίζει μόλις μισό κιλό.

Ξέρουμε ότι δεν είμαστε η μόνη οικογένεια που περνάει μία τέτοια δοκιμασία ή που θα περάσει στο μέλλον. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό που περνάμε. Σας παρακαλούμε να μας έχετε μέσα στις προσευχές σας και θα κάνουμε και εμείς τον ίδιο για καθέναν από εσάς", αναφέρει στο σχετικό video η γυναίκα του J.R.Smith, Jewel.

News 24/7

24MEDIA NETWORK