Συγκινημένος ο Πόποβιτς μίλησε για τον Κρεγκ Σάγκερ

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς φανερά επηρεασμένος από το θάνατο του Κρεγκ Σάγκερ, δεν θέλησε να μιλήσει για το παιχνίδι των Spurs, αλλά αφιέρωσε λίγα λόγια για τον καλό του φίλο που έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο (VIDEO).

Συγκινημένος ο Πόποβιτς μίλησε για τον Κρεγκ Σάγκερ
popovic

Είναι πολλές οι φορές που άνθρωποι καλούνται να μιλήσουν για ένα τραγικό γεγονός, ακόμα και αν δεν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Στην περίπτωση του Γκρεγκ Πόποβιτς συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Διαβάζοντας τη γλώσσα του σώματος, καταλαβαίνεις πως ο προπονητής των Spurs είχε εξαιρετική σχέση με τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο, ο οποίος νικήθηκε από την μάστιγα που ακούει στο όνομα καρκίνος, αν και πάλεψε σκληρά και με αξιοπρέπεια.

Τα λόγια του Πόποβιτς είναι πραγματικά συγκινητικά:

"Το να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή για τον επαγγελματισμό του είναι σαν να υποτιμούμε την κατάσταση. Όλοι όσοι τον γνωρίζαμε ξέρουμε πόσο τον απασχολούσε η δουλειά του, όμως ήταν καλύτερος ως άνθρωπος απ' ότι ως εργαζόμενος, ακόμα και αν ξέρουμε πόσο εκπληκτικός ήταν σε αυτό που έκανε.

Αγαπούσε όλο τον κόσμο. Του άρεσαν όλα τα παιχνίδια, επίσημα και φιλικά. Αγαπούσε όλους τους ανθρώπους δίπλα σου και όλοι το αισθανόντουσαν. Το πιο σημαντικό όμως ήταν το κουράγιο του. Η αντοχή του, η μάχη που έδωσε και το κουράγιο που έδειξε, είναι πάνω από την κατανόηση μου.

Αν κάποιος από εμάς μπορούσε να έχει έστω και το μισό θάρρος από το δικό του για να παραμείνει σε αυτόν τον πλανήτη, να ζήσει την κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία, τότε θα πήγαινε πολύ μακριά.

Θα μου λείψει πολύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK