Συγκλόνισε το NBA o Patrick Beverley

Ο Patrick Beverley έμαθε για το θάνατο του παππού του πριν το 4ο παιχνίδι των Rockets με τους Spurs και συγκλόνισε στη συνέντευξη Τύπου, με τις αποκαλύψεις για το πόσο δεμένος ήταν μαζί του (VIDEO).

Συγκλόνισε το NBA o Patrick Beverley
Beverley

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έμαθε τα δυσάρεστα πριν την έναρξη του αγώνα. Παρόλα αυτά μπήκε στο παρκέ και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε η ομάδα του Houston να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Αργότερα ο Beverley εμφανίστηκε συντετριμμένος στη συνέντευξη Τύπου, όπου αποκάλυψε τον ξεχωριστό δεσμό με τον παππού του.

"Είμαι δυνατός τύπος και μπορώ να αντιμετωπίσω πολλά πράγματα, όμως δεν μπορώ να αντιμετωπίσω κάποιον που υποφέρει. Και υπέφερε αρκετά, όμως τώρα είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Προσπάθησα να βγω εκεί έξω και να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα για τους συμπαίκτες μου.

Είναι δύσκολο, γιατί όλοι ξέρουν πόσο σκληρά δουλεύω για να αποδείξω στον εαυτό μου κάθε βράδυ στον εαυτό μου και το να έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου να με στηρίζει σε όλη τη διαδρομή είναι μοναδικό. Φορούσε της εμφανίσεις μου κάθε μέρα, φορούσε και την Ρώσικη εμφάνιση μου κάθε μέρα. Είναι σκληρό να σου παίρνει η ζωή έναν τέτοιο άνθρωπο από κοντά σου".

Για την ιστορία οι Rockets επικράτησαν με 125-104 των Spurs, ενώ στα άλλα παιχνίδια οι Cavaliers "σκούπισαν" το Toronto και οι Wizards έκαναν το 2-2 κόντρα στους Celtics.

News 24/7

24MEDIA NETWORK