Συλλυπητήρια από την Ένωση στον Βασίλη Γεωργίου

Η μπασκετική ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Βασίλη Γεωργίου που πενθεί την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου και εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς τον γνωστό δημοσιογράφο.

Συλλυπητήρια από την Ένωση στον Βασίλη Γεωργίου

Το όνομα Γεωργίου είναι άρρηκτα συνδεδεομένο με την ΑΕΚ καθώς ο Βασίλης Γεωργίου ήταν ο άνθρωπος που έκανε την ιστορική μετάδοση του αγώνα της Ένωσης με την Σλάβια Πράγας στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968 και τώρα που ο γνωστός δημοσιογράφος περνάει δύσκολες στιγμές, η κιτρινόμαυρη οικογένεια απέδειξε πως τον θεωρεί ένα κομμάτι της ιστορίας της.

Αυτό το έκανε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε από την επίσημη ιστοσελίδα της, όπου εκφράζει τα συλλυπητήριά τις προς τον δημοσιογράφο για την απώλεια της συζύγου του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η «Βασίλισσα» συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της στη Basket League.

Η ΑΕΚ B.C. δεν ξεχνά, ωστόσο, το βαρύτατο πένθος του Βασίλη Γεωργίου, ο οποίος θρηνεί για την τραγική απώλεια της αγαπημένης συζύγου του, Αικατερίνης.

Ο Βασίλης Γεωργίου ήταν και παραμένει μέλος της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ και σταθερός πυλώνας μνήμης και γνώσης της Ιστορίας του συλλόγου μας.

Η ΑΕΚ Β.C. συμμετέχει στο πένθος του και αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα ειλικρινή συλλυπητήριά της τόσο προς τον Βασίλη, όσο και προς τον γιο του, Σωτήρη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK