Συνεχίζει νικηφόρα στην Κύπρο

Συνεχίζει νικηφόρα στην Κύπρο
Δυο στα δυο για τους παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας στο τουρνουά της Α.Ε. Λεμεσού. Μετά τη νίκη επί των διοργανωτών την Παρασκευή, οι "ερυθρόλευκοι" διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στην Κίμκι το Σάββατο επικρατώντας με 83-64 και έχοντας για κορυφαίους τον Μανόλη Παπαμακάριο και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν πολύ νευρικοί στο παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν με 26-10 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και 41-32 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως, η είσοδος των Παπαμακάριου και Σχορτσανίτη άλλαξε τις ισορροπίες. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με 58-51 στο 30' και στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν δυσκολεύτηκαν να ανεβάσουν τη διαφορά στο +19 (83-64).

Τους πόντους του Ολυμπιακού πέτυχαν: Έντνι 9, Παπαμακάριος 15, Αργυρόπουλος, Λιούις 9, Χατζής 9, Σεϊμπούτις 9, Ζουκάουσκας 10, Μπάρλος 5, Αγαδάκος 5, Σχορτσανίτης 12, Καλαϊτζίδης

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (25/9) την B.C. Κιέβου στο τελευταίο του φιλικό επί Κυπριακού εδάφους. Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 17.00 και όχι στις 19.00 κι αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του 34ου Ευρωμπάσκετ στο οποίο έχει προκριθεί η Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Κίμκι, οι Έλληνες παίκτες ρωτούσαν συνεχώς να μάθουν το σκορ στον ημιτελικό της Ελλάδας με τους Γάλλους και όταν πληροφορήθηκαν το τελικό 67-66 έσκασαν πολλά χαμόγελα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK