Συνεχίζεται ο κατήφορος για τους Knicks

Την έβδομη ήττα τους στα τελευταία οκτώ παιχνίδια δέχθηκαν οι Knicks, αυτή τη φορά από τους Blazers. Νέα 40άρα από τον DeMar DeRozan, με όπλο την άμυνα νίκησαν τους Grizzlies οι Spurs.

New York Knicks forward Mindaugas Kuzminskas, right, dribbles past Portland Trail Blazers forward Maurice Harkless during the first half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Thursday, March 23, 2017. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
Kuzminskas AP

Μόλις πέντε παιχνίδια τα ξημερώματα της Παρασκευής για το NBA χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις είναι η αλήθεια. Μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά είχε η αναμέτρηση των Clippers με τους Mavericks. Οι δεύτεροι επικράτησαν στο καλάθι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Harrison Barnes, που έκλεψε τη μπάλα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και κράτησε τη μικρή διαφορά.

Από εκεί και πέρα ο DeMar DeRozan πέτυχε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση μετρώντας 40 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τους Raptors να κερδίζουν τους Heat. Τέλος, οι Spurs παίζοντας όσο έπρεπε κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα το σκορ και επικράτησαν των Grizzlies.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Suns - Nets 98-126

Raptors - Heat 101-84

Clippers - Mavericks 95-97

Grizzlies - Spurs 90-97

Knicks - Blazers 95-110

Photo credit: AP Photo/Craig Mitchelldyer

News 24/7

24MEDIA NETWORK