Συνελήφθη ο Πέρο Άντιτς

O πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν των Ατλάντα Χοκς, Πέρο Άντιτς, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (08/04) σε νυχτερινό κλαμπ της Νέα Υόρκης επειδή παρεμπόδισε τους αστυνομικούς να επιτελέσουν το έργο τους, ύστερα από επίθεση αγνώστου στον άσο των Ιντιάνα Πέισερς, Κρις Κόουπλαντ.

Συνελήφθη ο Πέρο Άντιτς

Μπλεξίματα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ύστερα από επεισόδιο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

'Ολα άρχισαν όταν ο φόργουορντ των Ιντιάνα Πέισερς, Κρις Κόουπλαντ, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο σε νυχτερινό μαγαζί στο οποίο διασκέδαζε μαζί με τη σύζυγό του, η οποία τραυματίστηκε κι αυτή, ελαφρά όμως.

Συνελήφθη ο Πέρο Άντιτς

Ο 31χρονος άσος και η 28χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ το τρίτο θύμα, μια 53χρονη γυναίκα, πήγε σε άλλη κλινική και δεν υπάρχει ενημέρωση για την υγεία της. Όταν έφτασε η αστυνομία στο κλαμπ συνέλαβε τον δράστη, ενώ του απέσπασε και το μαχαίρι.

Συνελήφθη ο Πέρο Άντιτς

Σύμφωνα με την "Daily News" , ο Σκοπιανός σέντερ των Χοκς, μαζί με τον συμπαίκτη του Τάμπο Σεφολόσα αρνήθηκαν να μετακινηθούν, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν "σκηνή εγκλήματος", με αποτέλεσμα να συλληφθούν, κατηγορούμενοι για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας διοίκησης.

Συνελήφθη ο Πέρο Άντιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK