Σύνθημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο με το βλέμμα στο Game 4 στο ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία με νίκη στο ΣΕΦ την Πέμπτη να στεφθεί πρωταθλητής και οι οπαδοί του έδειξαν πόσο το θέλουν μέσω συνθήματος για τον... Παύλο Γιαννακόπουλο.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ιστορικό χρέος που έπρεπε να κάνει, το έκανε και με το παραπάνω. Την ημέρα που σύσσωμος ο Παναθηναϊκός πενθεί για την απώλεια ενός εκ των μεγαλύτερων ηγετών στην ιστορία του, του Παύλου Γιαννακόπουλου, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επικράτησε πολύ εύκολα με 73-58 του Ολυμπιακού στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών και έφτασε πλέον μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πλέον, οι "πράσινοι" έχουν την ευκαιρία με νίκη στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη να τελειώσουν ονειρεμένα τη σεζόν (στο γήπεδο αυτό μετρούν ήδη "3 στα 3" φέτος και 4 σερί συνυπολογιζόμενου του περυσινού 5ου τελικού) και λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν τη νίκη προς τιμήν του ιστορικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Πρωτάθλημα, μες στο Παλέ, για σένα Γιαννακόπουλε", ανέφερε το σύνθημα που δόνησε όλο το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κάπου τέσσερα λεπτά από το φινάλε και μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει ξανά το break στο Φάληρο στη σειρά των τελικών ή θα έχουμε πέμπτο και τελευταίο ματς για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK