Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Όπως συνήθως συμβαίνει πριν από ένα ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ, αυτό θα αρχίσει από τα κτίρια της αστυνομίας. Την Τρίτη λοιπόν θα λάβει χώρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού με τον Δικέφαλο για το Κύπελλο.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας
Όπως συνήθως συμβαίνει πριν από ένα ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ, αυτό θα αρχίσει από τα κτίρια της αστυνομίας. Την Τρίτη λοιπόν θα λάβει χώρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού των κίτρινων με τον Δικέφαλο για το Κύπελλο.

Η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα είναι σε θέση να ενημερώσει τους οπαδούς της σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων μετά το πέρας της σύσκεψης. Επίσης έγινε γνωστό ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για την εξασφάλιση εισιτηρίου του αγώνα της Πέμπτης.

Στα αγωνιστικά θέματα, η ικανοποίηση μετά τη νίκη επί του Πανελληνίου περισσεύει. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη Δευτέρα με απογευματινή προπόνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK