Τα αίτια της ήττας ήταν δύο για τον Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό σε σύγκριση με το πρώτο ματς της σειράς με την Φενέρ και στάθηκε στις λεπτομέρειες στο φινάλε που ήταν με τους "πράσινους".

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού: "Αξίζουν συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη. Πιστεύω ότι γενικά παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Είπαμε πριν από το παιχνίδι ότι η Φενέρμπαχτσε θα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, μετά τη νίκη της την Τρίτη. Ήταν σαφές ότι θα παίξουν έχοντας σιγουριά για τον εαυτό τους. Στην αρχή είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια διαφορά, αλλά τη χάσαμε μετά από δύο καλές άμυνες. Από εκεί και μετά έγινε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, το προβάδισμα άλλαζε διαρκώς χέρια. Στο τέλος, χάσαμε ένα μεγάλο σουτ και κάναμε ένα λάθος. Εκεί οφείλεται η ήττα μας. Θέλω να ξαναπώ ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στα δύο αυτά παιχνίδια. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί ήθελα να τους δώσω τη νίκη, να τους κάνω να χαρούν γι αυτά που μας προσέφεραν".

Για το ότι στο τέλος του αγώνα η ομάδα του έκανε λάθη: "Νομίζω ότι ήμασταν μια από τις ομάδες που πήρε πολλά παιχνίδια στο τέλος τους. Απόψε χάσαμε στις λεπτομέρειες, μπορούσαμε να το πάρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αν επικεντρωθούμε μόνο σε αυτά που πήγαν λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα, θα είναι λάθος. Έγιναν κι άλλα λάθη πριν από αυτό. Η Φενέρμπαχτσε έπαιξε εξαιρετικά απόψε".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ ICON

Για το ρόστερ που έχει στα χέρια του: "Οι προπονητές δεν έχουμε ποτέ την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε αν είχαμε διαφορετικό ρόστερ. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο όσα είναι να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη, κι όταν λήξει η σεζόν θα σκεφτώ τι θα γίνει με το ρόστερ. Αυτό που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει είναι αυτό που έγινε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, που χάσαμε εντελώς τον έλεγχο".

Για το ότι η ομάδα του δεν θα έχει πίεση πλέον στην Κωνσταντινούπολη: "Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει έτσι, απόψε δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε κάποια ανοιχτά σουτ. Ο αντίπαλος, από την άλλη, έβαλε πολλά μεγάλα σουτ. Από την άλλη, μέσα στη ρακέτα χάσαμε πάρα πολλές φάσεις. Ο Έκπε Ούντο κυριάρχησε. Χάσαμε πολλά καλάθια από τη ρακέτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK