Τα δεδομένα για Σπανούλη, το χτύπημα από τον Καββαδά και οι ισχυροί πόνοι

Η ζημιά έγινε την Τετάρτη από ένα ακούσιο χτύπημα του Βασίλη Καββαδά. Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης επιδόθηκε σ' έναν αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο οποίο τελικά αγωνίστηκε με ισχυρούς πόνους παρά την αντίθετη ιατρική γνώμη.

Τα δεδομένα για Σπανούλη, το χτύπημα από τον Καββαδά και οι ισχυροί πόνοι

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στην προπόνηση της Τετάρτης πλήγωσε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και δεν αποκλείεται να στοιχίσει και στη συνέχεια.

Η ζημιά προήλθε από μία σύγκρουση με τον Βασίλη Καββαδά σε φάση της δουλειάς για την τακτική και προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, συναγερμό στο στρατόπεδο των "ερυθρόλευκων".

Πάρθηκε η απόφαση να μην βγει προς τα έξω το δυσάρεστο νέο (παρά το γεγονός ότι άπαντες στην ομάδα γνώριζαν) έτσι ώστε να μην προσαρμόσει τα πλάνα του ο αντίπαλος.

Έπαιξε με πρωτοβουλία του

Ο Σπανούλης έπαιξε με δική του πρωτοβουλία αν και του συστήθηκε το αντίθετο. Κατά τη διάρκεια του ματς είχε πολύ έντονους πόνους στο γόνατο, γεγονός που δυσκόλευε τις κινήσεις του και τελικά δύο λεπτά πριν από το τέλος (και ενώ το ματς είχε κριθεί) ζήτησε αλλαγή για να μην υποστεί χειρότερη ζημιά.

Μαζί με τη ρήξη στον έσω πλατύ μυ, ο Ελληνας γκαρντ έχει να αντιμετωπίσει και ένα αιμάτωμα αλλά αυτό προφανώς είναι και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδι με ΠΑΟΚ και Μπασκόνια και στη συνέχεια η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Η ζωή χωρίς τον Σπανούλη

Σοκ με Σπανούλη (PHOTOS)

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 64-73

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του Top16

News 24/7

24MEDIA NETWORK