Τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του πέμπτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό τους πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Από το μεσημέρι της Δευτέρας (2/6, 12.00μ.μ.) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι των "πράσινων" μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης", όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.grκαι στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων!"

Διαβάστε ακόμη:

Γκιστ: "Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος του... Ολυμπιακού"

Διαμαντίδης μέχρι τελικής πτώσεως!

"Πάρτι" στο ξενοδοχείο με την αποστολή (VIDEOS)