Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται

Με ηγέτη τον Carmello Anthony να σημειώνει 23 πόντους, οι Denver Nuggets επικράτησαν των Portland Trail Blazers σε φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας με 112-85 στο Don Haskins Centre.

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται

Με ηγέτη τον Carmello Anthony να σημειώνει 23 πόντους, οι Denver Nuggets επικράτησαν των Portland Trail Blazers σε φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας με 112-85 στο Don Haskins Centre. Οι Voshon Lenard και DerMarr Johnson σημείωσαν από 17 πόντους αντίστοιχα για το Denver.

Ενώ ο Eduardo Najera πέτυχε 10 πόντους σε διάστημα 23 λεπτών, ωστόσο δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των περίπου 10,000 οπαδών της ομάδας που έδωσαν το παρών. Για τους Blazers, ο Daruis Milles πέτυχε 13 πόντους, οι Juan Dixon και Martell Webster σημείωσαν από 12 πόντους


Ο Corey Maggette σημείωσε 21 πόντους οδηγώντας τους Los Angeles Clippers στην επικράτηση επί των Phoenix Suns με 90-87. Ο Rodney White πέτυχε 13 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ και ο ρούκι Daniel Ewing πέτυχε 12 πόντους για τους Clippers. Για τους Suns, ο James Jones στο δεύτερο δυνατό του παιχνίδι, σημείωσε 19 πόντους. Είχε πετύχει 18 πόντους στην ήττα της ομάδας του την Παρασκευή το βράδυ από τους Seatle Supersonics.

Ο Steve Nash των Suns σημείωσε 14 πόντους και μοίρασε 9 ασίστς στο πρώτο παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας. Ωστόσο, οι Suns δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε έναν πόντο στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK