Τα... καρύδια του Ράις και ο Βεζένκοφ γλίτωσαν την Μπαρτσελόνα

Παρά λίγο να πεταχτεί στα σκουπίδια η τρομερή εμφάνιση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, αφού η Μπαρτσελόνα νίκησε στην εκπνοή τη Σαραγόσα με... βόμβα του Ράις.

Τα... καρύδια του Ράις και ο Βεζένκοφ γλίτωσαν την Μπαρτσελόνα

Πολλά κακά κουβαλά πάνω του ο Ταϊρές Ράις. Γι' αυτό που δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς είναι το... αγωνιστικό θράσος. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει τα κότσια να παίρνει τις κρίσιμες φάσεις και να ορίζει τη μοίρα της ομάδας που παίζει, χαρίζοντάς της νίκες ή χαντακώντάς την.

Όπως την Κυριακή, στο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα με τη Σαραγόσα. Με το σκορ στο 88-88 ο Ράις δεν επέλεξε κάτι πιο σίγουρο, αλλά ρίσκαρε το μαρκαρισμένο τρίποντο. Ευστόχησε πριν το χρονόμετρο μηδενίσει και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αν έχαναν και από την προτελευταία ομάδα του πίνακα, οι "μπλαουγκράνα" θα έπεφταν κάτω από την 6άδα. Προς το παρόν γλίτωσαν.

Συνολικά ο έμπειρος γκαρντ είχε 17 πόντους και 4 ασίστ. Κορυφαίοι πάντως ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 21 πόντους (5/7 δίποντα, 3/5 τρίπον), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Στράτος Περπέρογλου με 17 πόντους (2/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα). Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα δεν ήταν επιθετικό, αλλά αμυντικό, αφού ο Γέλοβατς έκανε θραύση με 25 πόντους!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK