Τα κατάφερε να κάνει... μπάχαλο και το 2K ο Ίρβινγκ

Η απόφαση του Κάρι Ίρβινγκ να εγκαταλείψει τους Καβαλίερς για λογαριασμό των Σέλτικς έφερε αναταράξεις στις ισορροπίες του NBA, αγωνιστικά. Ωστόσο, ο 25χρονος πλεϊμέικερ με την απόφασή του κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και στο μπεστ σέλερ βιντεοπαιχνίδι "NBA 2K".

Τα κατάφερε να κάνει... μπάχαλο και το 2K ο Ίρβινγκ

H καμπάνια του "NBA 2K18" βασίστηκε στον Κάρι Ίρβινγκ, αλλά στον Κάρι Ίρβινγκ των Καβαλίερς. Όταν ο 25χρονος πλεϊμέικερ αποφάσισε να αφήσει την ομάδα που ανδρώθηκε για να ηγηθεί των Μπόστον Σέλτικς, η απόφαση του προκάλεσε "σεισμό" στην NBA κοινωνία.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι μπασκετικές ισορροπίες που μεταβλήθηκαν. Την... πλήρωσε και το τμήμα μάρκετινγκ που είναι υπεύθυνο για την προώθηση του "NBA 2K18".

Το κορυφαίο βιντεοπαιχνίδι ξεκίνησε την καμπάνια του με άλλο εξώφυλλο, ωστόσο με την αλλαγή που έκανε ο Ίρβινγκ, αναγκαστικά έπρεπε όλα να αλλάξουν!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) η εταιρία ανακοίνωσε την αλλαγή στο εξώφυλλο του "2K" με τον νέο Ίρβινγκ, τον... πράσινο μπροστά. Επίσης, δυστυχώς για τους φαν του παιχνιδιού ανακοινώθηκε και η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του.

Photo Credits: AP Photo/Winslow Townson

News 24/7

24MEDIA NETWORK