Tα κίνητρα της 3ης θέσης

Επειτα από τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ στοχεύει ξανά στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος (τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" τερμάτισε τρίτος ήταν την σεζόν 2010-11) και υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι για τους οποίους στον "Δικέφαλο" θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα και να "οδηγήσουν" έτσι στην τέταρτη τον Πανιώνιο.

Tα κίνητρα της 3ης θέσης

Πέρα από το γόητρο, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το θέμα του κόσμου, των χορηγιών και των μεταγραφών. Εξηγούμαστε... Το να τερματίσει ο "Δικέφαλος" τρίτος, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως αυτό μπορεί να βοηθήσει... επικοινωνιακά στο θέμα των διαρκείας και στο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα ο κόσμος.

Επίσης η τρίτη θέση και η κατά συνέπεια πολύ καλή πορεία της ομάδας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διαπραγματευτικό ατού από την ΚΑΕ στις διάφορες συζητήσεις που θα έχει με όσους σκέφτονται την προοπτική να διαφημιστούν μέσω του ΠΑΟΚ.

Το τρίτο κίνητρο της κατάκτησης της τρίτης θέσης αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καθώς κάποιοι παίκτες θεωρητικά μπορεί να δουν... πιο θετικά το ενδεχόμενο να παίξουν στην τρίτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK