Τα... νεύρα του Μαρκόπουλου και η διαιτησία

Ο έντονος εκνευρισμός του Σούλη Μαρκόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη και το "κεφάλαιο" διαιτησία με το οποίο... ασχολείται αρκετά ο ΠΑΟΚ κατά τα πλέι οφ.

Τα... νεύρα του Μαρκόπουλου και η διαιτησία
INTIME SPORTS

Όποιος έβλεπε τον Σούλη Μαρκόπουλο μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης με τον Αρη, θα διαπίστωνε πως είχε αρκετά νεύρα. Λίγο πριν κατευθυνθεί μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ προς την αίθουσα Τύπου του Παλέ (για την συνέντευξη Τύπου), με κάποιες κινήσεις του έδειχνε να είναι... σκασμένος ενώ κάτι αντίστοιχο φαινόταν και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου και συγκεκριμένα λίγο πριν φύγει η αποστολή των "ασπρόμαυρων" από το Αλεξάνδρειο.

Μάλιστα ο κόουτς του ΠΑΟΚ, που την Τρίτη κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Αρη υπογράμμισε πως έχει παράπονα από τους διαιτητές, δεν ήταν ικανοποιημένος από την διαιτησία ούτε όσον αφορά το πρώτο ματς μεταξύ των δύο "αιωνίων" που έγινε στο "Παλατάκι" την Κυριακή.

Αρκετά παράπονα για την διαιτησία στα πλέι οφ

Το "κεφάλαιο" διαιτησία είναι γεγονός πως απασχολεί αρκετά τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Πριν την "μάχη" με τον Αρη, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναικό στον "Δικέφαλο" δεν έκρυβαν την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία ενώ μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού με το "τριφύλλι", ο Μαρκόπουλος είχε πει μεταξύ άλλων πως "πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες.

Υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις. Μετά από τόσα χρόνια, έχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε δεν είναι!". Βέβαια στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως έγιναν λάθη από πλευράς του "Δικεφάλου" στις τελευταίες ήττες, ωστόσο έχει μείνει και μια "πικρή" "γεύση" για την αντιμετώπιση της ομάδας από την διαιτησία στα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK