Τα όργια του "δράκου" Ντράγκιτς στο πρώτο μισό

Ο δαίμονας των Χιτ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Σλοβένων και η εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με τους Σέρβους μια ραψωδία.

Serbia's Bogdan Bogdanovic, left, tries to block Slovenia's Goran Dragic, right, during their Eurobasket European Basketball Championship final match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel)
Serbia's Bogdan Bogdanovic, left, tries to block Slovenia's Goran Dragic, right, during their Eurobasket European Basketball Championship final match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel) AP

Ψάχνεις λέξεις ν' αποτυπώσουν όλα όσα έκανε ο Γκόραν Ντράγκιτς στο πρώτο μισό του τελικού με τη Σερβία και δεν βρίσκεις την κατάλληλη, την πιο ταιριαστή.

Η Σλοβενία έκλεισε προηγούμενη 56-47 το πρώτο 20λεπτο και ο ηγέτης της είχε κάνει την άμυνα των Σέρβων να βλέπει εφιάλτες. Σμπαράλια...

Σαν χέλι ξεγλιστρούσε μεταξύ δυο και τριών αντιπάλων που έπεφταν πάνω του, σαν φάντασμα κάλυπτε τα μέτρα από τη μια άκρη του παρκέ στην άλλη.

Έπαιξε 16'23'' και σκόραρε 26 πόντους με 7/12 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 6/6 βολές με 28 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Οι 18 μάλιστα στη δεύτερη περίοδο, όσους είχαν όλοι οι συμπαίκτες του μαζί. Είχε επίσης 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Μάλιστα στο διάστημα που ο Ντράγκιτς ήταν στο παρκέ η Σλοβενία ήταν +15 πόντους.

AP Photo/Emrah Gurel

News 24/7

24MEDIA NETWORK